/

Elke dag een stapje beter....

 

Kaizencoach en MSCW Interim & Coaching organiseren een Masterclass over de verborgen geheimen van Lean, Agile en Continu verbeteren. Voor leiders die op zoek zijn naar nieuwe wegen om hun organisatie te optimaliseren is dit een geweldige kans. Zonder verandering is de kans op achteruitgang 100%, dat wil toch niemand?

Continu verbeteren zit in onze genen. Hoe ontsluit je deze ongelimiteerde bron van energie bij mensen? 

In deze Masterclass wordt duidelijk hoe je een organisatie continu kan laten verbeteren. Ook gaan we in op de rol van het management om deze verandering succesvol te laten zijn. Wij gebruiken hier voor de Lean & Agile methodieken en mindset.

Rode draad is het ontrafelen van de vragen:

 • Waarom en Wat veranderen?
 • Waarheen veranderen?
 • Hoe veranderen?

Ervaar met pakkende oefeningen en krijg inzicht op de antwoorden:

 • Hoe haal ik het maximale uit mijn organisatie?
 • Hoe blijf ik de focus op mijn klant houden?
 • Hoe krijg ik mijn team mee?
 • Hoe krijg ik grip op het proces?
 • Wat moet ik doen nu mijn bedrijf groeit?

Onze belofte! U ontvangt direct toepasbare handvaten en bewustwoording van uw eerst volgende stappen naar continu verbeteren. 

 • 7 juni 2017
 • Van der Valk in Breukelen
 • Tijd: 15:00 - 17:30 
 • Investering € 395,- ex btw
 • Telefonische intake vooraf
 • Trainers Erwin van der Heijden (MSCW) & Jasper van Reijsen (Kaizencoach)

 Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.